Warme zorg met een hart.

We maken graag TIJD voor jou.

Hoi, ik ben Chantal.

Tijdens mijn carrière heb ik heel wat ervaring opgedaan in verschillende disciplines van de gezondheidszorg.

In 1989 ben ik als zorgkundige gestart in een woon-zorgcentrum. Ik werkte op een verzorgingsafdeling en op een gesloten afdeling. December 1999 maakte ik een switch naar het ziekenhuis UZ Leuven. September 2000 kreeg ik de mogelijkheid om de opleiding gebrevetteerde verpleegkundige te starten. Deze heb ik succesvol beëindigd met grote onderscheiding. Aansluitend heb ik de opleiding gegradueerde verpleegkunde gevolgd, optie sociale en met grote onderscheiding behaald. Tijdens deze opleiding werkte ik in UZ Leuven als verpleegkundige op de afdeling neurochirurgie.

 

Na mijn opleiding als gegradueerde verpleegkundige heb ik ervaring opgedaan op de afdeling gynaecologische oncologie. In 2008 behaalde ik het getuigschrift als diabetesreferentieverpleegkundige. In 2009 startte ik als palliatief verpleegkundige binnen de mobiele equipe voor ondersteuning en begeleiding  in de palliatieve thuiszorg. Ik heb de opleiding van referentieverpleegkundige palliatieve zorgen gevolgd en succesvol beëindigd.

Juni 2013 ben ik als hoofdverpleegkundige gestart binnen de mobiele equipe. Tijdens deze functie volgde ik de opleiding coachend leiderschap.

In 2014 werkte ik kort als coördinator in een woon-zorgcentrum en ben daarna terug in UZ Leuven in het oncologisch dagziekenhuis begonnen.

Onlangs heb ik een eigen praktijk opgestart als zelfstandig verpleegkundige met de ambitie om kwaliteit van zorg en tijd te maken voor de patiënten en zijn naasten. Verpleging en zorg houdt voor mij in dat ik met veel warmte en tijd patiënten kan verzorgen. Ik wil elke dag met veel enthousiasme klaar staan om de best mogelijke zorg te bieden.

Om kwalitatieve zorg te bieden die wetenschappelijk is onderbouwd en om op de hoogte te blijven van nieuwe inzichten op het vlak van zorg volg ik regelmatig bijscholingen.     

                                      

Zo kan ik ook inspelen op veranderde behoeften van patiënten en zijn omgeving, veranderingen in het zorglandschap en de wetgeving.

Chantal Boeckmans